הבלוג שלי - תזונה טבעית

   Plantago psyllium מיהו ומהו הפסיליאום  את הפסיליאום אני מוסיפה למאפים ופשטידות. מדוע? קודם כל תכירו אותו…. הוא משמש גם לטיפול במצבי עצירות ושילשולים. קיראו וכתבו

להמשך קריאה »

מה בנוגע לחיטה?

החיטה היא דגן עתיק יומין ובסיסי בתזונתנו. היא משולבת בהמון מזונות בצורות שונות כגון: לחמים, קמחים צורות שונות של הדגן הגולמי (קוסקוס דק / גס

להמשך קריאה »

חליטות

חליטות צמחים צמחי המרפא הם מטמון! צופנים בתוכם כל כך הרבה טוב והרבה מהם זמינים ממש מתחת לאף. יש להם סגולות רפואיות רבות ויכולת לשפר

להמשך קריאה »

מנגל קצת אחרת

באירועי ברביקיו למיניהם, לרוב יש מנגל שמלא בחלקי בשר אדום ועופות מכל הסוגים. כידוע הבשר האדום בעייתי לאכילה בכמויות גדולות הן בשל איכותו (גידול הבקר)

להמשך קריאה »

הטחינה ויתרונותיה

הטחינה כידוע עשויה מזרעי שומשום טחונים. ישנם אפשרויות שונות לפעולת הטחינה. הטובה ביותר מבין כולם וזו השומרת על ערכו התזונתי של החומר היא הכבישה הקרה.

להמשך קריאה »

הגיגים, כתבות ומתכונים בנושא מחלות, בריאות ואורך חיים

היכולת להקנות אורח חיים נכון ובריא עבור אנשים שביכולתם להעביר את זה הלאה למשפחתם וקרוביהם היא שליחות אמיתית בעיני.

העדפות אישיות
מתכונים מיוחדים