מנה פשוטה בפני עצמה או תוספת מפנקת ומזינה

לכרוב יש תכונות נהדרות והרבה ערכים תזונתיים.

הוא עשיר בסידן ומלא בסיבים, דל שומן ובעל נפח מה שעוזר לתחושת שובע לאורך זמן.

קבלו מתכון פשוט וכייפי למנה שניתן לאכול מפני עצמה (אני אוהבת לשים טחינה מעל) או כתוספת מרשימה בשולחן לצד מנות אחרות של חלבון / פחמימה.

 

סה"כ יש לקחת כרוב שלם ולפרוש בצורה שתשאיר אותו מחובר בבסיס שלו.

להכין רוטב בצלוחית:

סויה

חמאת הוטנים

שמן זית ומעט שמן שומשום

סילאן או דבש

 

למרוח על הכרוב בעדינות ולפזר שומשום למעלה  כי זה מוסיף המון יופי למנה…..

 

להכניס לתנור על 200 מעלות עד שנצרב מעלה.

 

פשוט מעדן

 

 

 

מוזמנים לשתף ב...

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

אולי יעניין אותך גם...

   Plantago psyllium מיהו ומהו הפסיליאום  את הפסיליאום אני מוסיפה למאפים ופשטידות. מדוע? קודם כל תכירו אותו…. הוא משמש גם לטיפול במצבי עצירות ושילשולים. קיראו וכתבו

להמשך קריאה »

מה בנוגע לחיטה?

החיטה היא דגן עתיק יומין ובסיסי בתזונתנו. היא משולבת בהמון מזונות בצורות שונות כגון: לחמים, קמחים צורות שונות של הדגן הגולמי (קוסקוס דק / גס

להמשך קריאה »

חליטות

חליטות צמחים צמחי המרפא הם מטמון! צופנים בתוכם כל כך הרבה טוב והרבה מהם זמינים ממש מתחת לאף. יש להם סגולות רפואיות רבות ויכולת לשפר

להמשך קריאה »

הגיגים, כתבות ומתכונים בנושא מחלות, בריאות ואורך חיים

היכולת להקנות אורח חיים נכון ובריא עבור אנשים שביכולתם להעביר את זה הלאה למשפחתם וקרוביהם היא שליחות אמיתית בעיני.

העדפות אישיות
מתכונים מיוחדים