לכרוב יש תכונות נהדרות והרבה ערכים תזונתיים.
הוא עשיר בסידן ומלא בסיבים, דל שומן ובעל נפח מה שעוזר לתחושת שובע לאורך זמן.
קבלו מתכון פשוט וכייפי למנה שניתן לאכול מפני עצמה (אני אוהבת לשים טחינה מעל) או כתוספת מרשימה בשולחן לצד מנות אחרות של חלבון / פחמימה.
סה"כ יש לקחת כרוב שלם ולפרוש בצורה שתשאיר אותו מחובר בבסיס שלו.
להכין רוטב בצלוחית:
סויה
חמאת הוטנים
שמן זית ומעט שמן שומשום
סילאן או דבש
למרוח על הכרוב בעדינות ולפזר שומשום למעלה כי זה מוסיף המון יופי למנה…..
להכניס לתנור על 200 מעלות עד שנצרב מעלה.
פשוט מעדן