
כוס אפונה מושרית לילה במים ומסוננת
1 בצל
3 שיני שום
2 גזרים חתוכים לקוביות
3-4 ארטישוק ירושלמי מקולף וחתוך לקוביות
חופן כוסברה ופטרוזילה קצוצים
פלפל אדום חריף פרוס דק
תבלינים:
מלח
פלפל
קארי בתערובת יבשה
כמון
3 כפות רוטב סויה
פחית קרם קוקוס
Plantago psyllium מיהו ומהו הפסיליאום את הפסיליאום אני מוסיפה למאפים ופשטידות. מדוע? קודם כל תכירו אותו…. הוא משמש גם לטיפול במצבי עצירות ושילשולים. קיראו וכתבו
לכרוב יש תכונות נהדרות והרבה ערכים תזונתיים. הוא עשיר בסידן ומלא בסיבים, דל שומן ובעל נפח מה שעוזר לתחושת שובע לאורך זמן. קבלו מתכון פשוט
מכירים את שביל האבנים הצהובות?? זה שמוביל עעעעדדדדד ארץ עוץ הנכספת. זה שבזכותו לא מאבדים את הדרך ואם סוטים ימינה או שמאלה בגלל משהו אז
היכולת להקנות אורח חיים נכון ובריא עבור אנשים שביכולתם להעביר את זה הלאה למשפחתם וקרוביהם היא שליחות אמיתית בעיני.
כל הזכויות שמורות – נעמה טננבאום מססה, 2010 ©
Powered By Digital Effective LTD