לחם בירה מקמח כוסמין

אפשר להכין המון סוגים של לחם כוסמין, לחמניות, עוגיות ואפילו עוגות
את הכוסמין ומוצריו ניתן למצוא בבתי הטבע השונים.

חומרים נדרשים

1 בקבוק בירה שחורה של 330 מ"ל
שתים ורבע כוסות קמח כוסמין
1 שקית אבקת אפיה
חצי כפית מלח
אגוזי מלך מרוסקים קלות (ניתן להמיר בכל תוספת ללחם שעולה על דעתכם: זיתים, עגבניות מיובשות, גרעינים וזרעים אחרים….)

אופן ההכנה

לערבב בקערה את כל המרכיבים ולצקת לתבנית חד פעמית מוארכת. להכניס לתנור מחומם מראש על 180 מעלות ל-40 דקות. בגמר האפייה יש להוציא את הלחם מיד מהתבנית ולהניח על מגבת עד שיתקרר. בתיאבון!

מוזמנים לשתף ב...

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

למתכונים נוספים...

הגיגים, כתבות ומתכונים בנושא מחלות, בריאות ואורך חיים

היכולת להקנות אורח חיים נכון ובריא עבור אנשים שביכולתם להעביר את זה הלאה למשפחתם וקרוביהם היא שליחות אמיתית בעיני.

העדפות אישיות
מתכונים מיוחדים