לחם בסיר ללא לישה – קריספי ומרשים

לחם שניתן לאפות מאיזה סוגי קמח שתבחרו. ולהוסיף לו איזה תוספות שאתם אוהבים והוא נראה פשוט מושלם
בלחם הזה אני השתמשתי בשילוב של קמח כוסמין מלא וקמח לבן. ניתן לשלב בין שיפון קמח מלא או כל שילוב קמחים אחר. כמו כן ניתן להוסיף לו סליאן או דבש, וגם שמן זית ותבלינים אם רוצים אותו לא מתוק. ניתן להשתמש בעשבי תיבול טריים או יבשים, באגוזים וצימוקים / חמוציות או כל דבר אחר שאתם אוהבים ובא לכם לגוון איתו. זה יהפוך ללחם שאתם אוהבים!

חומרים נדרשים

2 כוסות קמח כוסמין אורגני מלא
1.5 כוסות קמח לבן
1 כפית מלח

1 כפית שמרים יבשים

1 כפית סוכר 1/3 כוס מים פושרים

1 כוס+1/4 כוס מים חמימים

פקאנים/פיסטוקים לא קלויים קצוצים

2 כפות סילאן טבעי ללא תוספת סוכר

אופן ההכנה

לערבב שליש כוס מים עם שמרים וסוכר ולהניח בצד לכמה ד בינתיים: לערבב את קמח, מלח ולהוסיף את התערובת שמרים, מים והכל יחד הופך לעיסה נוזלית דביקה. להוסיף את האגוזים והסילאן ולהניח סגור להתפחה לשעתיים. להוציא את התערובת עם לקקן למשטח מקומח היטב לערבב בזהירות ככל שניתן שהקמח יהיה על כולה להעביר לסיר שחומם מעט בתנור. לאפות בסיר עם מכסה 35 ד ב 210 מעלות ואחכ לפתוח את המכסה לעוד 10-15ד להוציא ולסנן על רשת

מוזמנים לשתף ב...

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

למתכונים נוספים...

הגיגים, כתבות ומתכונים בנושא מחלות, בריאות ואורך חיים

היכולת להקנות אורח חיים נכון ובריא עבור אנשים שביכולתם להעביר את זה הלאה למשפחתם וקרוביהם היא שליחות אמיתית בעיני.

העדפות אישיות
מתכונים מיוחדים