מרק כתום מעולה וקל להכנה!

מרק עשיר וטעים ומומלץ לתקופה זו כיוון ש"הכתומים" ידועים ביכולתם לתמוך ולחזק את מערכת החיסון

חומרים נדרשים

שני גזרים
חתיכת דלעת גדולה
שתי בטטות בינוניות
שני בצלים
מלח,פלפל,כפית מלאה של אבקת קארי
מעט שמן זית
רבע כוס של שמנת מתוקה או שמנת על בסיס סויה

אופן ההכנה

חותכים את כל הירקות לקוביות גדולות ומכניסים לסיר עם מעט שמן זית למספר דקות. מוסיפים מים עד מעל הירקות ואת התבלינים. מרתיחים ומנמיכים אש עד שהכל רך. טוחנים את הכל בסיר עם טוחן ידני ומוסיפים מיד את השמנת לסיר. טיפ: ניתן להוסיף בזמן הבישול חופן קשור של ירק מסוגים שונים כגון פטרוזיליה, שמיר, כוסברה, סלרי. הם מעשירים את המרק במינראלים וטעמים. אין צורך לאכול אותם אח'כ וניתן להוציא אותם במלואם בקלות אם משאירים את הצרור קשור.

מוזמנים לשתף ב...

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

למתכונים נוספים...

הגיגים, כתבות ומתכונים בנושא מחלות, בריאות ואורך חיים

היכולת להקנות אורח חיים נכון ובריא עבור אנשים שביכולתם להעביר את זה הלאה למשפחתם וקרוביהם היא שליחות אמיתית בעיני.

העדפות אישיות
מתכונים מיוחדים