סביצ'ה סלמון בעשבי מרפא

מנת גורמה כמו של מסעדות
הסלמון כל כך נוח לעבודה, זמין בכל מקום (מומלץ לקנות טרי ולא קפוא בשל האיכות ואחוז המים הרב שיש בדג קפוא) אין תחליף לדגים טריים גם אם תקפיאו אותם אח"כ זה לא דומה לדג שתקנו קפוא ולכן שווה ההשקעה כי הערך התזונתי שונה בתכלית. הנה מתכון בכמה דקות עבודה של מנה שניתן להשוויץ איתה בהגשה דקורטיבית והיא סופר מזינה וקלילה.

חומרים נדרשים

דג סלמון טרי שתפרסו בכיוון הסיבים שלו לפרוסות בעובי 1 ס"מ או פרסו כקוביות קטנות כמו בטרטר (תלוי איך אתם אוהבים את זה).
פלפל צ'ילי אדום למי שאוהב חריף
לימון גדול שחוט
שמן זית
מלח גס ופלפל גס
תרכיז רימונים – 1 כף
בצל סגול פרוס דק
חופן כוסברה קצוצה
עלי טימין טריים
עלי מרווה טריים
מספר ענפי רוזמרין

ניתן לשלב קוביות אבוקדו למי שאוהב לפני ההגשה

אופן ההכנה

לערבב הכל יחד בקערה שטוחה כך ששטח הפנים רחב והמשרה נוגע בכל הפרוסות. להשאיר במקרר כשעתיים לפחות לפני האכילה. בגלל הלימון הגד מתחיל תהליך ראשוני של "כבישה" וניתן לאכול אותו ללא חשש. לצלחת במקצועיות לפני ההגשה – ולהינות ממנת גורמה קלילה !!!

מוזמנים לשתף ב...

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

למתכונים נוספים...

הגיגים, כתבות ומתכונים בנושא מחלות, בריאות ואורך חיים

היכולת להקנות אורח חיים נכון ובריא עבור אנשים שביכולתם להעביר את זה הלאה למשפחתם וקרוביהם היא שליחות אמיתית בעיני.

העדפות אישיות
מתכונים מיוחדים