סלט בורגול וטופו

הטופו הוא רק טרנד או שבאמת אפשר להרוויח ממנו משהו? ומה עושים איתו בכלל?

חומרים נדרשים

חופן פטרוזיליה, שמיר, נענע, בזיליקום, בצל ירוק, כוסברה קצוצים דק.
עגבנייה גדולה חלוטה במים חמים, מקולפת ונקייה מזרעים בתוכה.
כוס בורגול מושרה במים חמים ומוכן לאכילה. (לא דביק מידי)
מלח, פלפל, לימון טרי סחוט, שמן זית

אופן ההכנה

גוש טופו חתוך לקוביות קטנות ומוקפץ קלות במחבת עם שמן זית ומעט סויה (אפשר להוסיף חצי כפית דבש להקפצה כדי שהוא יהיה מתקתק) עד שמזהיב קלות. לערבב היטב את כל המרכיבים ולהגיש סלט טאבולה משודרג ובריא מתאים לכל ארוחה.

מוזמנים לשתף ב...

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

למתכונים נוספים...

הגיגים, כתבות ומתכונים בנושא מחלות, בריאות ואורך חיים

היכולת להקנות אורח חיים נכון ובריא עבור אנשים שביכולתם להעביר את זה הלאה למשפחתם וקרוביהם היא שליחות אמיתית בעיני.

העדפות אישיות
מתכונים מיוחדים