סלט עוף טרי ורענן

מתכון נהדר לארוחת צהריים או ערב, דיאטטי במיוחד ועשיר בחלבון וסיבים, טעים ומהיר הכנה

חומרים נדרשים

חזה עוף טרי פרוס לרצועות.
מומלץ להשרות לפני ההכנה אך גם להכין את הרוטב באותו רגע ולערבב יחד לפני ששמים במחבת:
רבע כוס סויה או טריאקי, 2 כפות רוטב צ'ילי מתוק, 2 כפות שמן זית וכפית דבש אחת.
שמים הכל במחבת מחומם למספר דקות עד שהעוף מוכן.

אופן ההכנה

סלט: כמובן ניתן לגיוון לפי הטעם. המלצתי- שילוב של חסה ועלי תרד צעירים ורוקט, עגבניות שרי, מלפפון, אבוקדו,פלפל צהוב או כתום, גזר חתוך למקלות, בצל ירוק ובצל סגול. אפשר נבטים וצנוניות…..בקיצור כל מה שאוהבים וזמין. לתבל בשמן זית, הרבה לימון טרי וזילוף של בלסמי מצומצם, מלח, פלפל וזעתר. לערבב היטב את הסלט ולהניח מעל את רצועות העוף. אני אוהבת לפזר מלעלה גם חופן גרעיני דלעת / חמניות ומעט חמוציות לא מסוכרות.זה מאוד מוסיף גם לנראות של הסלט וגם לעניין בתוך הצלחת. בתיאבון! טיפ: למי שאינו אוכל בשר עוף מכל סיבה שהיא, ניתן להכין את אותו סלט עם קוביות טופו באותו המשרה. ניתן לפזר קצת שומשום או קצח למעלה לפני ההגשה.

מוזמנים לשתף ב...

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

למתכונים נוספים...

הגיגים, כתבות ומתכונים בנושא מחלות, בריאות ואורך חיים

היכולת להקנות אורח חיים נכון ובריא עבור אנשים שביכולתם להעביר את זה הלאה למשפחתם וקרוביהם היא שליחות אמיתית בעיני.

העדפות אישיות
מתכונים מיוחדים