קטניה- אזוקי

חומרים נדרשים

ספל של פולי אזוקי מושרים לילה שלם במים. ניתן להחליף מידי מספר שעות את המים.
2 בטטות גדולות חתוכות לקוביות
1 בצל
2 שיני שום
תבלינים: מעט רוטב סויה טבעי, בהרט (תערובות תבלינים ניתן לרכוש בכל מקום שמוכר תבלינים), כפית סילאן.

אופן ההכנה

להזהיב בסיר את הבצל והשום עם מעט שמן זית. להוסיף את הבטטות למספר דקות. להוסיף את האזוקי המסונן, 2.5 כוסות מים ותבלינים. להביא לרתיחה ולהחליש אש. לכסות את הסיר במכסה ולבשל על אש קטנה תוך עירבוב מידי פעם עד שרוב המים מתאדים. חשוב לבדוק כי הקטניה כבר רכה. במידה ולא, להוסיף מים רותחים ולבשל עד שמתרכך. את התבשיל אפשר להגיש כתוספת על אורז או דגן אחר וגם בפני עצמה כמנה. תהנו.

מוזמנים לשתף ב...

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

למתכונים נוספים...

הגיגים, כתבות ומתכונים בנושא מחלות, בריאות ואורך חיים

היכולת להקנות אורח חיים נכון ובריא עבור אנשים שביכולתם להעביר את זה הלאה למשפחתם וקרוביהם היא שליחות אמיתית בעיני.

העדפות אישיות
מתכונים מיוחדים