תבשיל קארי שמתאים למנת אורז לבן, איטריות אורז או כל נודלס אחר..

תבשיל קליל כתוספת כשממהרים וניתן לשחק עם המרכיבים שבתוכו

חומרים נדרשים

חזה עוף נקי חתוך לקוביות (ניתן לחתוך טופו לקוביות אם רוצים צמחוני)
קישוא 1 גדול מכל סוג חתוך
חבילת פטריות חתוכות גדול
חציל בינוני מקולף וחתוך לקוביות
3 שיני שום קצוצות

תבלין קארי (תערובת מוכנה)
רוטב סויה קיקומן
דבש
כף חמאת בוטנים טבעית (גם חמאת שקדים טבעית יכולה להתאים)
שמן
מים

אופן ההכנה

לטגן את השום במעט שמן להוסיף את חזה העוף, הירקות וולאחר כמה דקות את שאר החומרים. לבשל אחרי רתיחה עוד כ 20-30 דקות עד שהעוף מוכן. בתבשיל הצימחוני ניתן לכבות את האש מהר יותר. הצעת הגשה: להניח על מנה של אורז לזן או איטריות אורז ומעל לפזר שומשום ובצל ירוק קצוץ דק. מושלם וקליל. בתיאבון

מוזמנים לשתף ב...

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

למתכונים נוספים...

הגיגים, כתבות ומתכונים בנושא מחלות, בריאות ואורך חיים

היכולת להקנות אורח חיים נכון ובריא עבור אנשים שביכולתם להעביר את זה הלאה למשפחתם וקרוביהם היא שליחות אמיתית בעיני.

העדפות אישיות
מתכונים מיוחדים